top of page

Om mig

Född och uppvuxen i Sydafrika startade jag min första skönhets salong i Pretoria redan 1990. Efter 11 framgångsrika år emigrerade jag med min svensk födda make  och vår son Alexander till Sverige, där jag på frilans basis arbetade periodvis vid Ystad Saltsjöbads Spa. Jag funderade tidigt på möjligheten att starta en egen salong i Sverige.

 

Gills Minispa öppnade november 2008 i Skurup med syftet att erbjuda hög standard på service och kvalitet till ett pris som alla har råd med för att kunna unna sig det lilla extra i livet. Under 2009 bestämde jag mig för att ta mitt hudvårdsprogram ett steg längre med en mera medicinsk inriktning. Jag ville kunna erbjuda smärtfria behandlingar med snabba resultat, helt enkelt mer för pengarna.

Mitt mål är NÖJDA KUNDER!

 

Jag började som nagelbyggare redan 1988 efter genomgången utbildning vid institutionerna Dream Nails, Backscratchers and OPI i Johannesburg, Sydafrika och har sedan dess genomfört utbildning vid Kaye Rive School of Health and Beauty i Pretoria, Sydafrika inom fotvård, hudterapi och slutligen aromaterapi. Mina intressen har alltid legat inom skönhetsområdet. Under senare år har jag utvecklat ett genuint intresse för terapeutisk vård av huden, med fokus på problemlösningar, bromsning av ålderstecken, sundare livsföring och ATT MÅ BRA!

Ett annat intresse av mina undervisar . Därför gjorde jag min internationella NailTeachers examen och Masters, gjort i Sydafrika, Budapest och London.

 

Mitt företags grundidé är att mina kunders behov kommer först. Det synsättet har resulterat i att mina kunder återkommer och dessutom hänvisar nya kunder till min salong.

 

Jag välkomnar möjligheten att få ditt förtroende att ge dig den bästa service en salong kan erbjuda.

bottom of page